It's to cold outside, for angels to fly.

Igår gick det superbra i stallet! Vi hoppade och jag hade Skrållan, det inte så himla segt som det brukar kunna göra. För att vara Skrållan gick det i ganska okej tempo, det unde ju ha gått lite mer framåt förstås, men det gick ändå super! Och en till bra nyhet: det var ingen som ramlade av! Det brukar nästan alltid vara nån som ramlar av när vi hoppar, men inte den här gången!
Nästa vecka är sista innan sommarlovet och då ska vi antingen rida ut eller ha gymkhana om det är dåligt väder. Vi skulle ha gjort det igår, men Celtic hade tappat en sko så det gick inte.
Sen har jag en dålig nyhet också, att den 9:onde juni så har dom ordnat i stallet att dom ska åka till Strömsholm då och kolla på allt möjligt från hoppning till voltige, men såklart är det ju den helgen vi är på klassresa. Som allt annat verkar vara... Typiskt!! Jaja, får hoppas att dom gör det nästa år också, hehe.
Nä, nu ska jag fortsätta bläddra igenom Tumblr. tänka lite för mycket och sen sova.
Godnatt och hejdå.
asdfkjhg, låten asså♥♥♥♥ + alla andra med Ed Sheeran, fullständigt totalt underbara allihop♥♥

Om

Min profilbild

Madeleine

Jag är en för det mesta glad tjej på 13 år som älskar hästar och ridning utöver allt annat. Min stora dröm är som dom flesta andra hästtjejers dröm, att få en egen häst. Utöver ridningen så gillar jag att fota och läsa. Jag har en egen Canon eos 1000D som jag fotar med. På bloggen kommer ni få ta del av min vardag, se mina fotografier och lite allt möjligt annat! Hoppas ni gillar min blogg!




RSS 2.0